Bed & Breakfast

Guesthouse Leman

 
 Home

Introductie

Kamer

Tarieven/
kalender


Contact

Route

Info Antwerp

 

Introductie

Guesthouse Leman is gevestigd in een herenhuis dat gebouwd is omstreeks 1880 en ligt in het zuidelijke deel van Antwerpen. Zowel per openbaar vervoer als per auto is onze Bed & Breakfast perfect te bereiken. Per tram bereik je in ongeveer 10 minuten het stadscentrum. Op deze wijze wordt een verblijf in een bruisende stad perfect gecombineerd met de rust die heerst in onze B&B. De luxe suite die wij bieden is comfortabel, ruim van opzet, modern maar toch huiselijk. Het geeft een gevoel van thuis te zijn!

Ontbijten gebeurt in onze eetkamer op de begane grond. Hier tref je de typische stijl die hoort bij een Herenhuis! Bij mooi weer gaan de deuren open of is het uiteraard mogelijk in de tuin te ontbijten. Hier heerst een oase van rust, met enkel het geluid van water dat in de vijver stroomt en vogeltjes op de achtergrond. Zowel vanuit de eetkamer, tuin als vanuit de gastenkamer heb je een schitterend uitzicht op een basiliek.

Voor het diner kun je kiezen uit verschillende eetgelegenheden. Zowel in de onmiddellijke omgeving van Guesthouse Leman als ook in het centrum van Antwerpen is een keur aan restaurants. Wij doen graag een voorstel.

 
 
guesthouse,leman,guesthouse Leman,B&B,antwerpen,bedandbreakfast,hotel,bed&breakfast,bed,breakfast,anvers,bed & breakfast, gastenkamers, bedandbreakfast